lördag 8 oktober 2011

Härliga löpvila!

Andra veckan av min viloperiod är snart avklarad. Har varit lite förkyld i veckan så det har varit vila från transportcyklingen med. Trist för det har varit härligt väder, får se hur det ser nästa vecka eller om det är dags att ställa in cykeln för denna säsong.

Nu är jag inne i en period på mitt jobb som innebär galet mycket jobb, vi snackar om 14-16 timmars arbetsdagar. Ska försöka att vara bättre på att ta en eftermiddagspaus och ge mig ut på en runda, typ Kungsholmen runt, det ger så mycket energi.

Kommer under resten av året att fokusera på styrka så jag blir av med min skada i höften/ryggen/rumpan någon gång. Skulle vilja köra mer fartträning också. Får testa och se hur mycket det sliter.

Några lopp för 2012 är såklart redan planerade - vilka som är prioriterade har jag inte bestämt ännu. Funderar på om det ska bli någon ultra nästa år eller inte. Har två som lockar lite extra.

Det är skönt att inte ha lagt planen ännu, ska vänta med det ett tag till. Nu ska jag bara njuta av att jag är i viloperiod och får träna precis vad jag vill, när jag vill och hur mycket.

Snart drar Team Stockholm Marathon i gång igen - gissa om jag längtar :)

2 kommentarer: